Boklansering og debatt: Service Design for Business

Relatert

Boklansering

Cover av boka Service design for buisnesses

Mandag 4. april inviterer Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) til norsk lansering av boken "Service Design for Business”.

Tjenestedesign – nyskapning og forbedring av tjenester – er ikke en eksklusiv aktivitet for designere; det er noe enhver organisasjon må gjøre for å ha suksess. Kollegaene Ben Reason, norske Lavrans Løvlie og Melvin Brand Flu står bak Service Design for Business og er et resultat av tre års arbeide hos tjenestedesignfirmaet Livework, bygd på erfaringer ved kontorene i Oslo, London og Rotterdam. Boken gjennomgår hvordan tjenestedesign kan takle større forretningsutfordringer og brukes for å drive organisasjoner fremover. Den er rettet mot ledere og utviklingsansvarlige i privat og offentlig næringsliv og tar utgangspunkt i deres utfordringer og kartlegger hvordan de kan dra nytte av det verktøyet tjenestedesign faktisk er, bl.a. til å sikre et sterkt kundefokus. .

DogA og Livework er partnere i forskningsprogrammet Center for Service Innovation ledet av Norges Handelshøyskole og professor Tor W. Andreassen vil innlede rundt temaet. Forfatter og leder for Livework’s kontor i London, Ben Reason, vil gi en introduksjon til boken. Vi avslutter med debatt med panel og publikum.

Boken vil være tilgjengelig for salg i DOGA-butikken for de som ønsker. Mulighet for signering ved Ben Reason og Lavrans Løvlie.

Program:

14.30 Vi åpner dørene, mingling, lett servering (bokkjøp for de som ønsker)

15.00 Velkommen ved Judith Gloppen, PhD/rådgiver, DOGA & intro ved Tor W. Andreassen, direktør Center for Service Innovation/professor NHH

15.15 En introduksjon til Service Design for Business ved Ben Reason, forfatter og partner i Livework.

15.45 Debatt med paneldeltakere Tor W. Andreassen, CSI/ NHH, Kim Wikan Barth, Head of Brand and Customer Experience i Gjensidige, Sissel Kristin Hoel, innovasjon og tjenestedesign i DIFI og forfatter Ben Reason. Fasilitator er Lavrans Løvlie, partner i LiveWork.

16.30 Tapas og vin/drikke, kjøp av bok, signering

17.30 Avslutning


Påmelding