Dialogmøte: Design + engineering = innovasjon

Relatert

Bergens
-

DOGA kommer til Bergen

Dialog Høyoppløselig

Hvilke spennende synergier oppstår når design og engineering går opp i en høyere enhet?

"Alle" snakker om det nødvendige girskiftet i norsk innovasjon og økonomi. Om komplekse endringer som venter, i en urolig tid. Eller hvis man vil se på det på en helt annen måte: om hvordan innovasjonsfeltet nå ligger åpen for de originale løsningene. Institutt for Systems Engineering ved Høgskolen Sørøst-Norge i samarbeid med NCE Systems Engineering, Forskningsrådet, Innovation Forum Norway og DOGA inviterer til Norges første dialogdag om Design meets engineering. En møteplass for næringslivet, offentlig sektor, design- og ingeniørbransjen og forskning, hvor vi ser på hvilke muligheter som oppstår når ulike fagfelt innen design og engineering møtes.

Hør noen av feltets fremste på hvordan spennende løsninger har banet vei for innovasjon. Det blir foredrag ved Larry Leifer, direktør for Center for Design Research ved Stanford University, og som blir regnet for å være en guru innen brukerorientert innovasjon. Du vil også høre Anna Kirah fra Making Waves, Thor Hukkelås fra Kongsberg Maritime, Hans Petter Hildre fra NTNU, Christian Lodgaard fra Scandinavian Business Seating og Lillian Olsen fra Halogen.

Siste del av dagen blir dialog og diskusjoner fasilitert ved Baard Røsvik og Jose Pinto fra Devotek og Adrian Olsen fra Halogen.

Les hele hele programmet og meld deg på.

Arrangementet vil bli avholdt på engelsk.

Velkommen til dialog!