100% Norway: Norsk design nå

100 Percent Film Skjermbilde

På utstillingen 100% Norway i London er 17 norske designere plukket ut som det heteste innen norsk design akkurat nå. Her kan du se video og lese kurator Max Frasers uttalelse:

100% Norway er en utstilling av nye produkter signert ledende talenter på den norske designscenen. Utstillingen byr på et friskt og nytt perspektiv på norsk design. Målet er fremme norsk designs omdømme og løfte de talentfulle designerne inn på nye arenaer etter hvert som deres karrierer skrider frem.

Dette er trettende gangen 100% Norway er en del av den årlige London Design Festival. Den langsiktige deltakelsen har sikret Norges rykte som en ledende bidragsyter til designsektoren.

Norges voksende designscene er et kompakt og sammensveiset miljø. Gjennom utforskning, eksperimentering og samarbeid legger designerne stor vekt på materialer, sanselighet og håndverk. Resultatet er gjennomgående høy kvalitet på arbeidene.

Velkommen til vår feiring av Norges fremragende design. Vi håper du vil utforske et utvalg nye produkter og prototyper fra sytten fremadstormende og etablerte designere som markerer seg i Norge i dag.

Max Fraser

Kurator


Se alle utstillerne her

Pressekontakt

Andreas Birger Johansen
Seniorrådgiver, kommunikasjon
(+47) 90 60 34 96
aj@doga.no